6.1.2014

Taka-lamppu.


 Aye.
 Homman nimihän on se ettei se nainen ,  joka aina harvoin kyydissäni istuu , oikein mahtunut sinne taakse koska mun tämänhetkinen Sparto-takavalo on aikas iso... Joten asialle täytyi tehdä jotakin.
Suunnitelmissa myös tehdä sissy-bar mallinen ratkaisu että saa tavarat kätevämmin pakattua  ,jos ja kun lähtee chopperoimaan maailman ääriin. mato.
Tän hetkinen tilanne:

Tarkoitus oli tilata semmoinen minibates tyylinen







Sitten opelixini hajosi ja käessäni oli paskana oleva joutokäyntimoottorin runko ,jonka muotokieli puhutteli. Tallikaverini Mr Timohead oli noita lamppuja (ja sissy-bareja) jonkin verran väsäillyt joten soviteltiin aikatauluja hieman. Ja kohtahan tuo sorvi lauloi omaa ihanaa serenadiaan.




Lampun tukirengas on valmis. 



Sitten lähdettiinkin Mr timoheadin ihmeelliseen maailmaan jossa hän säilyttelee ( ja askartelee ) näyttelyvoittajia yms yms muita herkkuja , muunmuassa jyrsintä, jota myös tässä projektissa tarvitaan.
Aniweismuller , tässä päivän detalji-annos herkkupöydälle aseteltuna. Takalamppu on täysin valmis ja sinne on syvyyksiin istutettu konkka joka takaa sen että myös jarrutteluvalon kanssa toimii mainiosti(testattiin). Homma jatkuu jossain vaiheesa.


So Long Fackers!!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti