22.2.2014

Kiitokset


 Jeps , kiitokset kenelle ne kuuluvat.
Sain siis Mikalta mukavan kyydin kotiin KKS bileistä. Onhan se hienoa elbata Fairlanen takapenkillä.
Cheers.


SUPPORT MMAF


 Tallimme hankki tälläisen MMAF supporter taulun  ,koska haluamme kannattaa suomalaista moottoripyörärakentamisen kulttuuria. Tee sinäkin samoin!!!
Support MMAF tai olet neliö!!

Hienosti sopii sisustukseen!!
niin joo , myös ihan normaalijäseneksi voi tietysti myös liittyä!!

The Kustom Kulture Show 2014


 Otsikon mukainen kinkeri on onnellisesti takana.
Tällä kertaa olinkin mukana hieman enemmän kuin viime vuonna jolloin lähinnä toimin päivystäjien tauottajana. Erinäisten sattumusten kautta yhtäkkiä , omasta halukkuudesta ,  olin tilanteessa jossa sain roudata , rakentaa ja vielä purkaa . Lisäksi piti myös hoitaa jokin projekti häksätin meidän ständille.
Paku siis frendiltä lainaan ja toiselta tallikaverilta mopo.
aamulla klo 05.30 oli herätys ...Tästä alkaa KKS2014

Ensimmäinen pysähdys oli tattarinsuolla jossa oli treffit Santerin kanssa MMAFn varaston luona. Lastattiin paku täyteen rekvisiittaa ja sitten kohti kaapelitehdasta. Tässä vaiheessa myös kuljettaja vaihtui. Onhan tämä hieman noloa mutten tunne helsinkiä oikeastaan lainkaan ja Santeri paikkakuntalaisena osasi kyllä hienosti suorimman reitin ja väisteli vielä mukulakiviosuudetkin.



kasausta. ensin matto pohjille.
Pikkuhiljaa tolppia ja levyjä
Ta-daa!! Kohta valmis.




Olihan tuossa kasauksessa pieniä amatööriongelmia ,joita ratkottiin lähinnä kirkkonummi-tattarinsuo akselilla.heh. Mutta heyyy ,  osasto jokatapauksessa pystyyn ennen deadlinea. Tämän jälkeen käytiin syömässä ja sitten olikin kokoustamista X 3.
Ilmoitin halukkuuteni jatkaa MMAFn hallituksessa ja sen kunniaksi aloimme ottaa hieman häppeendaalia.
Tässä parit kuvat puolitutuista mopoista.

Juden shoveli

Larssin maukas rautapää

Kessun evosporttimallia hippi


Tuli monen monta tuntia vietettyä laatuaikaa vanhojen , uusien ja puolikkaiden seurassa. Nauraa sai. Välillä kierrettiin alueta ja välillä sitten taas mukia. Kauniiden neitosten esitystäkin sivusilmällä tiirailin ja oli estraadilla välillä jotain elävääkin musiikkia.
Sitten olikin aika lähteä kotitalliin unelle. Seuraavana aamuna sitten junalla ja metrolla takaisin. lähinnä kiertelyä , jutustelua  ja hieman päivystämistäkin. Sitten purku ja sama homma toisin päin.



Vihdoinkin kotitallissa jonne tiputimme projektin.
Mukavaa oli ja suurkiitokset kaikille mukana olleille.Mukavasti herrat Platu ja Hemuli kohtelivat näyttelyensikertalaista. Cheers!



KKS kuvia lisää