6.1.2014

Mr Byrons nipponTrike


 No vittu ,mikäköhän noita tallikavereita vaivaa , rakentelevat miniatyyri choppereita ja muitakin pikkumopoja. heh. No oikeastihan noiden pikkumopojen rakantelu on ihan samanlaista kuin isojenkin osat vaan painavat vähemmän. Rakkaudesta lajiin siis. Tässä uusin tulokas , Mr Byronin näkemys Pv Suzukista.



Taka-lamppu.


 Aye.
 Homman nimihän on se ettei se nainen ,  joka aina harvoin kyydissäni istuu , oikein mahtunut sinne taakse koska mun tämänhetkinen Sparto-takavalo on aikas iso... Joten asialle täytyi tehdä jotakin.
Suunnitelmissa myös tehdä sissy-bar mallinen ratkaisu että saa tavarat kätevämmin pakattua  ,jos ja kun lähtee chopperoimaan maailman ääriin. mato.
Tän hetkinen tilanne:

Tarkoitus oli tilata semmoinen minibates tyylinen







Sitten opelixini hajosi ja käessäni oli paskana oleva joutokäyntimoottorin runko ,jonka muotokieli puhutteli. Tallikaverini Mr Timohead oli noita lamppuja (ja sissy-bareja) jonkin verran väsäillyt joten soviteltiin aikatauluja hieman. Ja kohtahan tuo sorvi lauloi omaa ihanaa serenadiaan.




Lampun tukirengas on valmis. 



Sitten lähdettiinkin Mr timoheadin ihmeelliseen maailmaan jossa hän säilyttelee ( ja askartelee ) näyttelyvoittajia yms yms muita herkkuja , muunmuassa jyrsintä, jota myös tässä projektissa tarvitaan.
Aniweismuller , tässä päivän detalji-annos herkkupöydälle aseteltuna. Takalamppu on täysin valmis ja sinne on syvyyksiin istutettu konkka joka takaa sen että myös jarrutteluvalon kanssa toimii mainiosti(testattiin). Homma jatkuu jossain vaiheesa.


So Long Fackers!!